Referanseprosjekter

Vi har lang erfaring med skreddersydde løsninger for planlegging, bygging, drift og vedlikehold av varmeanlegg. Her er et lite utvalg av det vi har levert de siste årene.

Klokkerlia 34

Klokkerlia 34

På Elstangen i Hole har vår partner GTML boret 4 energibrønner, hvor hver er på 480 meters dybde. Det er de dypeste energibrønnene vi har hatt så langt. Siden anlegget ble satt i drift i 2023 leverer vi varme og varmtvann til 30 leiligheter fordelt på to bygg. 

Sjøhagen brygge

På Kambo mellom Moss og Son leverer vi varme og varmtvann til de nyoppsatte blokkene som er bygget av Sjøhagen brygge. Prosjektet startet i 2020, og ble satt i drift da første bygg sto klart i 2022. Etter at bygg nummer to ble ferdig i 2023 har vi fullskala drift.

Smietangen

Vårt første prosjekt utenfor Ringeriksregionen! På Smietangen i Langesund har vi hele 27 energibrønner på 300 meter hver, som gir varme og varmtvann til 83 leiligheter. 2021 flyttet første beboer inn, og siden 2023 har vi fullskala drift etter at bygg nummer to sto ferdig. 

Tanberglia

Tanberglia

I 2020 sto to blokker med totalt 28 leiligheter på Tanberglia klare til å ta imot sine nye beboere. Her har vi totalt 8 energibrønner med varierende dybde som leverer kortreist varme og varmtvann til beboere og fellesområder. 

Øvre Hauga

Øvre Hauga

Vi hjalp Øvre Hauga i Hønefoss med å bytte ut sitt gamle anlegg med oljekjeler og elkjel til bærekraftig bergvarme med varmepumper for å gi varme og varmtvann til de to blokkene fra 1972.

Les mer

Loeskollen

Loeskollen

I Haugsbygd ble Loeskollen bygget i 2013-2014. Vårt anlegg med 6 energibrønner leverer varme og varmtvann til to bygg med totalt  28 leiligheter. Loeskollen boligsameie har valgt at hver beboer får faktura direkte fra oss, med full oversikt på eget forbruk.