Vi kan oppgradere eller bytte ut ditt varmeanlegg

Begynner varmeløsningen å bli gammel og utdatert, og gir lavere effekt enn ønskelig? Eller er det høye drifts- og vedlikeholdskostnader som dere vil gjøre noe med? Nære har god erfaring med å bytte ut og oppgradere varmeanlegg, og tar gjerne utfordringen med å se hvilke besparelser dere kan få hvis dere går for en varmeløsning fra oss.

Det finnes mange ulike typer varmesystem i tillegg til bergvarme. Tradisjonelle elkjeler eller oljekjeler som driftes med bioolje er fortsatt i drift i mange bygg og borettslag.

I 2020 ble det forbudt å fyre med fossil olje for å varme opp bygninger. Mange valgte å bygge om oljekjeler for å holde seg innenfor de nye kravene, men dessverre er det ofte høye drifts- og vedlikeholdskostnader med slike anlegg.

Er du en av de som ikke er helt fornøyd etter ombyggingen?

Ta kontakt med oss for prat om bergvarme, og om det kan være et langsiktig og godt alternativ for dere.  

Vil du vite mer? 

Kontakt oss

Nære leverer til større boligkompleks, nærings- og industribygg

Er dere på utkikk etter en oppgradering eller et bytte av varmesystem til en enebolig eller til mindre blokker/boligområder? Nære er nok ikke deres optimale partner, da vi stort sett jobber med større leveranser, eller prosjekt som skal skaleres opp over tid. Hvis du er usikker på om deres borettslag eller sameie er stort nok, ta gjerne kontakt!

Ta kontakt for en varmende prat med Jørn!

Jørn er selger i Nære, og tar gjerne en uforpliktende prat om prosjektet ditt.

32 11 67 24
jorn.braathen@nære.no

Jørn Braathen