Et moderne og bærekraftig anlegg fra Nære

Vi kan bistå med å bytte ut dagens varmesystem eller å oppgradere et eksisterende bergvarmeanlegg. Ved bytte eller oppgradering av anlegget, tar vi over eierskapet og drifts- og vedlikeholdsansvaret i mange år. Dette gir forutsigbarhet, og deres jobb vil kun være å betale for levert varme - resten ordner vi.

Fordeler med bergvarme

  • Stor besparelse på drifts- og vedlikeholdskostnader sammenlignet med eldre oljekjeler og bioolje.
  • Et alternativ med lavt fottavtrykk, og flere miljøfordeler. Bergvarme henter varmen fra solenergi som lagres i bakken nær deg. Det betyr null utslipp, og en betydelig lavere belastning på strømnettet enn ren strømoppvarming.

Vi borrer oss dypt ned i grunnen for å få best mulig tilgang til varmen, og bruker moderne varmepumpeteknologi for å hente ut varmen. Varmen fordeles fra en varmesentral til hver enkelt boenhet eller hvert rom i deres bygg, næringslokale eller boligområde. 

Vi kan kjøpe og drifte ditt varmeanlegg

Hvis ditt borettslag eller sameie allerede får varme fra et eget bergvarme- eller sjøvarmeanlegg, men ikke lenger ønsker å eie og drifte dette på egen hånd kan det være aktuelt for oss å kjøpe anlegget og drifte det for dere.

Les mer


Vi kan oppgradere eller bytte ut ditt varmeanlegg

Begynner deres varmeløsning å bli gammel og utdatert? Eller er effekten ikke så god som dere ønsker? Om anlegget dere har i dag har høye drifts- og vedlikeholdskostnader, eller ikke fungerer helt optimalt kan det være lurt å se på om dette kan fikses.

Les mer

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Å bytte eller oppgradere varmeløsning for et borettslag eller sameie er ikke noe som blir gjort i en fei, og det er mange spørsmål og avklaringer langs veien. Men første steg er å ta kontakt. Vi kan hjelpe deg på veien og tilby kompetanse slik at du kan ta et godt varmevalg for fremtiden. 

Ikke nøl med å ta kontakt med vår selger Jørn!

Send en e-post eller ring 32 11 67 24

Øvre Hauga byttet til bergvarme

I forbindelse med forbudet mot å fyre med fossil olje hjalp vi borettslaget Øvre Hauga i Hønefoss å gå vekk fra oljefyring og satse på miljøvennlig bergvarme til sine beboere. 

Les mer om prosjektet

Prosessen fra A til rør

Selv om vi alltid tilpasser oss etter hvert enkelt prosjekt, er prosessen tilnærmet lik fra gang til gang. Å bytte varmesystem krever nøye planlegging og tar noe tid. Men resultatet er verdt å vente på

Les mer om prosessen